Fırat Gül İle Yollar Ayrıldı

İstanbulspor’umuz, teknik direktör Fırat Gül ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada Fırat Gül ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklanmış. hizmetleri için teşekkür edilmiştir. Taraftarlar olarak bizlerde Fırat Hocaya hizmetleri için teşekkür ediyoruz, yolun açık olsun hocam. Devamını Oku..

İstanbulspor 0 – 2 Adana Demirspor

TFF 1.Lig 17.hafta karşılaşmasında takımımız Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda Adana’nın bir diğer temsilcisi Adana Demirspor’u konuk etti. Rakip ilk yarı  bulduğu fırsatları değerlendirerek maçı 2-0 kazandı. İkinci yarı baskılı ve alışık olduğumuz İstanbulspor sahadaydı fakat yakalanan fırsatları değerlendiremeyen takımımız maçtan Devamını Oku..

Arap Yılmaz: Yılmaz Urul (Röportaj)

İstanbulspor’da 200 den fazla forma giymiş, kaptanlığını yapmış, tüm milli takımların formasını giymiş, İstanbulspor’un simge isimlerinden biri olmuş Yılmaz Urul, bizleri Fatih’deki evinde kabul etme nezaketi gösterdi. İstanbulspor Taraftarları Derneği olarak, kaptanımızla anılarını konuştuk. Çok fazla virgüle ve noktaya dokunmadan Devamını Oku..

464 Dakikalık Transfer: Ramadan Ragap Mohamed

TMSF’nin transferlerine göz atmaya devam ediyoruz. Transferlerden bir tanesi de Mısır’lı Ramadan Ragap Mohamed. TMSF İsrail’li Ofir Haim’in yanına, Mısır’lı Ramadan Ragap Mohamed’i getirerek, Ortadoğu barışına İstanbulspor’dan katkı vermiş oldu ama ne yazık ki aynı TMSF İstanbulspor’a bir katkı veremedi. Devamını Oku..

Osmanlıspor 1 – 1 İstanbulspor

TFF 1.Lig 16.hafta karşılaşmasında takımımız Ankara temsilcisi Osmanlıspor’un konuğu oldu. Maça çok hızlı başlayan İstanbulspor 10. dakikada Ali Dere’nin güzel golüyle 1-0 öne geçti. takımımız 77.dakikada Osmanlıspor’un golüne engel olamayıp deplasmandan 1 puanla dönüyor. Maçın büyük bir bölümünü kontrolünde tutan Devamını Oku..