İbrahima Yattara Teknik Ekibe Katıldı

Futbolculuk döneminde yetenekleriyle Türk futbolu’na adını altın harflerle yazdırmış, İbrahima Yattara, Teknik Direktörümüz Fatih Tekke’nin ekibine katılmış ve İstanbulspor’da antrenörlük hayatına başlamıştır. Kendisine başarılar diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İbrahim Yattara Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi’nin altyapısında başladı. Devamını Oku..

Rıdvan Şimşek İstanbulspor’da

Keçiörengücü’nde oynayan Rıdvan Şimşek İstanbulspor’da. Karşıyaka forması ile futbol hayatına adım atan Şimşek, Beşiktaş takımı ile devam etmiştir. Ardından Karabükspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Karşıyaka, Antalyaspor  formalarını giymiştir. 2017 yılında Sivasspor takımına transfer olan Rıdvan Şimşek, 2018 senesinde Gaziantep FK ve bu Devamını Oku..

Abdullah Yiğiter İstanbulspor’da

Fenerbahçe’nin U21 takımı kalecisi Abdullah Yiğiter İstanbulspor’da Yiğiter, Diyarbakır BB ve Amed altyapılarında oynadı. 2016 yılında Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. Sırasıyla Fenerbahçe U17, Fenerbahçe U19 ve Fenerbahçe U21 takımlarının formasını giydi. 1.89 boyundaki kaleci Abdullah Yiğiter‘in Fenerbahçe ile 2021 yılına kadar Devamını Oku..