Erdoğan Tokol – İstanbul Beyefendisi Bir İstanbulsporlu

Erenköy’de yirmi beş yıl kadar önce aramızdan ayrılan eski Beykozlu futbolcu Ziyaettin Baydar’ın adını taşıyan çıkmaz sokağa giriyoruz. Sokağın sonunda Mortaş adını taşıyan bir apartman. Apartman yapılmadan önce buradaki ahşap konakta İhsan Baydar, yani Ziyaettin ve Bahattin Baydar kardeşlerin kuzeni Devamını Oku..

Türk hakemliğinin sorunu MHK mı, yetenek mi, adalet mi, kişilik mi?

MHK’nın yeni yüzlerinden Turgut Doman, TFF 1.Lig’de İstanbulspor-Samsunspor gibi haftanın önemli eşleşmesinde görevliydi. Ev sahibinden Eduart Rroca, Samsunsporlu Djedje’ye 90. dakikada eliyle basit bir temasta bulunuyor ve Arnavut oyuncu “2. sarı kartla” oyundan atılıyor. Rroca ve İstanbulspor kulübesi, ilk sarı kartı olmadığına dair itiraz etse Devamını Oku..

Mükemmel Bir Müdafi: Bahattin Baydar

Bahattin Baydar 1980’li ve 90’lı yıllarda futbol kamuoyu tarafından Beşiktaş kulübünün en tanınan isimlerinin başında geliyordu. Bunda önce Gordon Milne’in, sonra Cristoph Daum’un yardımcılığını yapması kuşkusuz büyük rol oynamıştı. Oysa onun Beşiktaş’la birlikteliği çok daha eskilere, 1950’lerin ortasına uzanıyor. Genç Devamını Oku..