Bir Hollanda’lı Gözü İle İstanbulspor

Türkiye’deki büyük kulüpler, Hollanda’daki futbol taraftarları arasında iyi bilinmektedir. Sıkça bahsi geçen kulüp İstanbulspor’dur. Bu, 1995/1996 sezonunda bu kulübün transferleri sayesindedir. Leo Beenhakker “boğaların” yeni antrenörü olurken. Fritz Korbach’ı asistanı olarak aldı. John van den Brom ve Peter van Vossen’da  İstanbul’a gitti. Fakat  Hollanda’lı pek Devamını Oku..

Mertan Caner Öztürk İstanbulspor’da

29 yaşındaki forvet Mertan Caner Öztürk İstanbulspor’da. Mertan Caner Öztürk 1992 yılında aslen Sinop Ayancıklı olan ailenin çocuğu olarak İstanbul’un Fatih semtinde doğdu. Küçükçekmece’de büyüdü. 4-5 yaşlarında ise Almanya’ya çalışmaya giden ailesiyle birlikte çocukluk yıllarını gurbette geçiren Mertan, bu süreçte mahalle aralarında ağabeyi ile futbol oynadı. 2 sene Devamını Oku..

Yeni Teknik Direktörümüz Osman Zeki Korkmaz

Cem Bağcı ile yollarımızın ayrılmasından sonra yeni teknik direktörümüz Osman Zeki Korkmaz oldu. 39 yaşındaki Korkmaz, teknik adamlığa 2010 senesinde İskenderun DÇ Kulübünde alt yapı antrenörü olarak başladı. Daha sonra Kartalspor, Samsunspor, Kahramanmaraşspor, Boluspor Kulüplerinde yardımcı antrenör olarak görev yaptı. 2014 Devamını Oku..