Denis Kovacevic İstanbulspor’da

19 yaşındaki Bosna Hersek’li Denis Kovacevic İstanbulspor’umuzda. Avusturya doğumlu ve aynı ülkenin Favoritner AC ve Wiener SC kulüplerinde yetişen Denis Kovacevic, Sportklub Jgd., Traiskirchen, St. Pölten Jun., SV Kapfenberg kulüplerinde oynadıktan sonra en son Zeljeznicar kulübünde forma giydi. 6 defa Bosna Hersek alt milli takımlarında görev alan, Devamını Oku..

Enver Sarıalioğlu İstanbulspor’da

Trabzonspor U19 takımı oyuncularından  2004 doğumlu  Enver Sarıalioğlu İstanbulspor’umuzda. 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu  Enver Sarıalioğlu, Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek kendisini İstanbulspor’a bağlayan 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Enver Sarıalioğlu’na İstanbulspor’umuza hoş geldin diyor Devamını Oku..

Atakan Alan

10 Şubat 1957 günü İstanbul’un Beykoz ilçesinde doğan Atakan Alan, İstanbulspor’un görünmeyen kahramanlarındandır. Alan, İstanbulspor’un bağrından doğduğu İstanbul Erkek Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinin yanı sıra, İstanbulspor’da futbolcu, daha sonra antrenör ve yöneticilik de yapmıştır. Futbol hayatına 1974-1975 sezonunda Beşiktaş Devamını Oku..