Trabzonspor 1-2 İstanbulspor (25.02.2001)

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakem: Bülent Uzun, Birol Budan, Hayati Doğan

Trabzonspor: Metin Aktaş, Güngör Öztürk (Dk. 66 Murat Bölükbaş), Osman Özköylü, Sergen Yalçın (Dk. 58 Zarko Serafimovski), Zafer Demiray, Abdülkadir Demirci, Nesim Özgür, Gökdeniz Karadeniz, Todor Yanchev, Hami Mandıralı (Dk. 72 Tamer Tuna), Oktay Derelioğlu

İstanbulspor: Zdravko Zdravkov, Emrah Eren, Santos Moura, Ivailo Petkov (Dk. 81 Alban Bushi), Bekir Gür, Sergiu Iepureanu, Mithat Yavaş (Dk. 63 Gökhan Sakar), Alioum Saidou, Murat Erdoğan, Zeki Önatlı, Sertan Eser (Dk. 77 Alparslan Tice)

Goller: Dk. 87 Tamer Tuna (Trabzonspor), Dk. 12 Mithat Yavaş, Dk. 58 Sertan Eser (İstanbulspor)

Sarı Kartlar: Dk. 17 Sergen Yalçın (Trabzonspor), Dk. 32 Emrah Eren, Dk. 41 Alioum Saidou (İstanbulspor)

Bir, iki, üç derken yedi oldu. Trabzonspor, bu sezon hiç yabancısı olmadığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekledi, İstanbulspor’a da vuruldu. Üstelik bu kez sahasında çöktü, taraftarlarını üzdü. Savunmasında açıklar veren, orta sahasında organize olamayan, forvette de silik kalan Karadeniz ekibi gülmeyi unuttu, yine gözyaşı döktü.

Oyuna kötü başlayan, taraftarını ilk anlarda bile umutlandıramayan Bordo – Mavili takım, daha 12. dakikada şok oldu. Mithatın golüyle İstanbulspor öne geçti, Trabzonspor buna rağmen silkelenemedi. Hami’nin sakatlanıp, çıkması umutları da bitirdi. 58. dakikada Sertan ikinci golü attı. Tamer’in 87. dakikadaki golü de taraftarı sakinleştiremedi.

İstanbulspor mağlubiyeti ile Trabzonspor ligde 11 ay sonra sahasında ilk kez yenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir