Orhan Kalafat

1 Temmuz 1982 günü Ordu’da doğan Orhan Kalafat, futbola Deniz İşletmeleri Spor Kulübünün  altyapısında başladı. Orhan Kalafat daha sonra Fenerbahçe altyapısına geçti. Burada 2001 yılına kadar oynadıktan sonra serbest kaldı. Bunun üzerine Uşakspor’la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer edildi. Uşakspor için ilk resmî karşılaşmasına 19 Ağustos 2001 tarihinde Vestel Manisaspor’a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Daha sonra Ünyespor, Muğlaspor, Karagümrük, Pazarspor, Eyüpspor, Ünyespor, Tepecik Belediyespor kulüplerinin formalarını giydikten sonra 2008-2009 sezonunda İstanbulspor’umuza geldi.

Yarım sezon 17 maçta 2 gol attı ve devre arasında Çankırıspor’a kiralık olarak gitti. Geri döndüğü 2009-2010 sezonunda 26 maçta oynayıp gol atamadı ve sene sonunda Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu.

Daha sonraları Körfezspor, Tepecikspor, B.Çekmece Belediyespor, Tekirdağspor, Şekerspor, Erdemli Bulvarıspor, Karasuspor, Alibeyköyspor, Serhat Ardahanspor kulüplerinin formalarını giyerek aktif futbolculuk yaşantısını sonlandırdı.

Orhan Kalafat’a sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir