Bruno Everton Quadros

3 Şubat 1977 Rio de Janeiro, (Brezilya) doğumlu Bruno Everton Quadros, futbola 1986 yılında Flamengo Rio de Janeiro ‘da başladı 1999-2000 sezonu öncesi yabancı kontenjanı nedeni ile Galatasaray tarafından sadece Şampiyonlar Ligi maçlarında oynaması için transfer edildi. Sambacı, sarı-kırmızılı forma altında 2-2’lik Hertha Berlin ve San Siro’da 2-1 kaybedilen Milan maçlarında toplam 95 dakika mücadele etti.

Beklentilerini karşılayamayınca, yabancı kontenjanında yer açmak için devre arasında sözleşmesi feshedilen Bruno, ikinci yarıda İstanbulspor ile 9 lig ve 1 Türkiye Kupası maçına çıktı. İstanbulspor’umuz dan da yarım sezon sonra gönderilen defans oyuncusu, ülkesine geri dönmek zorunda kaldı.
Daha sonra sezon sonunda ülkesine geri dönerek ve ilk takımı olan Flamengo ile sözleşme imzaladı. 2004 yılına kadar Brezilya’da kalan Bruno, 2005 yılında J1 League takımlarından Cerezo Osaka ile anlaşarak Japonya’ya gitti, 2009 yılına kadar burada 3 farklı takım forması giydi. Ardından 2010 yılında Kıbrıs Ligi takımlarından Alki Larnaka’da bir sezon oynayıp ve 2011 yılında tekrar ülkesine döndü.

Ocak 2011’de Clube Atletico Linense’ye transfer olan Bruno Quadros, mücadele ettiği hiçbir takımda adından söz ettirmeyi başaramadı.

Öyle ki 1997 yılında Flamengo’da futbola başlayan Bruno Quadros, 15 yıllık profesyonel kariyerinde 13 farklı takımın formasını terletti. Futbolcunun, tek başarısı ise FC Tokyo ile 2009 yılında kazandığı J. Lig Kupası oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir