Beyoğluspor 1-1 İstanbulspor (01.03.1964)

Stat: Mithatpaşa

Hakem: Mustafa Gerçeker, Vahit Kurtuluş, Nurettin Kibarer

Beyoğluspor: Sabri Dino, Naci Erdem, Çorçi Maruli, Mikael Temizer, Mücahit Menekşe, Avram Papanastasiu, İbrahim Yüney, Erdoğan Yavuzer, Güngör Sürel, Aristo Maruli, Dimitri Kaliçef

İstanbulspor: Metin Türel, Yılmaz Şen, Ercan Aktuna, Yalçın Saner, Bahattin Baydar, Kamil Bayraktar, Güngör Tetik, Bilge Tarhan, İhsan Baydar, Kostas Kasapoğlu, Ahmet Şahin

Goller: Dk. 13 Ercan Aktuna (K.K) (Beyoğluspor), Dk. 24 İhsan Baydar (İstanbulspor)

Beyoğluspor, hakikaten şanssız bir takım…

Zira, Sarı – Siyahlılar ikinci devre tam kırkbeş dakika İstanbulspor’u bunaltıcı bir baskı altında  tutmalarına rağmen yaptıkları atakların hiç biri gol olmadı.

Sarı – Siyahlıların bu baskısında da, İstanbulspor’un golcü elemanı İhsan’ın ikinci yarıda sakatlığı sebebiyle sağaçık oynamasının da büyük rolü olduğuna işaret etmek lâzımdır.

İlk golü Ercan kendi kalesine attı. 13. dakikada Maruli’nin ortasına Avram atak yaptı. İbrahim topa ayak koyunca Ercan’ın uzaklaştırmak İstediği top, falso alarak kendi kalesine yöneldi.

Golden sonra İstanbulsporlular hareketlendi. Ve 24. dakikada Kâmil’in aşırdığı topu İhsan, Sabri’nin kapadığı köşeye sert bir vole ile göndererek durumu 1-1 yaptı. İkinci yarıda Beyoğlusporlular Naci de dahil olmak üzere İstanbulspor kalesi önünde oynadılar, fakat netice değişmedi 1-1,  bu sonuçla Beyoğluspor küme düşmüş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir