İstanbulspor 3-0 Ankara Demirspor (19.09.1964)

Stat: Mithatpaşa

Hakem: Hakkı Gürüz, Faruk Poray, Yanar Ozaz

İstanbulspor: Metin Türel, Ercan Aktuna, Bahattin Baydar, Yılmaz Şen, Yalçın Saner, Güngör Tetik, Nazım Çamlıbel, Ahmet Şahin, Haluk Erdemoğlu, Kostas Kasapoğlu, Bilge Tarhan

Ankara Demirspor: Yıldız Kısa, Hakkı Ataeri, Hayrettin Karaman, Celal Soydan, Yalçın Özkan, Hüsnü Aytekin, Timuçin Berker, Fikri Elma, Mithat Şen, Birol Aşar, Baha Arslan

Goller: Dk. 11 Nazım Çamlıbel, Dk. 18 Bilge Tarhan, Dk. 59 Bilge Tarhan (İstanbulspor)

Hiç bir maçta top direkten bu kadar fazla dönmemiştir. Gariptir. Çok rahat pozisyonlarda gol beklenirken topun o hızı direklerde sona erdi..

Oyuna çok süratli o başlayan İstanbulspor tam bir lig takımı hüviyeti ile rakibini küçümsememiş, ve oyuna canla başla sarılmıştı..

Henüz 11. inci dakika dolmak üzere iken Bilge’nin ortasını yakalayan Nazım Demirspor’u çökerten golü attı…

Hemen golden sonra akınlarını sıklaştıran İstanbulspor 18 inci dakikada Bilge vasıtası ile rakip defansın duraklamasından istifade ederek aşırtma bir vuruş ile ikinci golü attı. Devre 2-0 sona erdi.

59 uncu dakikada sağdan ortalanan topu kapan Bilge üçüncü golü attı..

Maçın 86 ıncı dakikasında gole giden Ahmet’i düşürdüler..Kasapoğlu’nun penaltı  atışından top yan direkten döndü. Hakem kaleci oynadı diye atışı tekrarlattı  Ercan’ın yaptığı atışta top tekrar direkten döndü ve maç ta 3-0 İstanbulspor’un lehine sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir