Sezonu Açtık

İstanbulspor’umuz, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da düzenlediği kamp ile başladı. Sezon öncesi iddialı olduklarını dile getiren Teknik Direktörümüz Cem Bağcı, “Rakipleri oyunumuzla her zaman yenmeye çıkacağız. Bu sene sahaya ağırlığımızı vermek istiyoruz” dedi. İstanbulspor’umuz  yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da çalışmalara başladı. Devamını Oku..

Volkan Arslan İstanbulspor’da

Cem Bağcı’nın teknik ekibinde Volkan Arslan’da yer aldı. Volkan Arslan, 29 Ağustos 1978 günü Almanya’nın Hannover şehrinde doğdu. Futbola Almanya’da başladı. Sırası ile Hannover, Essen, Adanaspor, Kocaelispor, Galatasaray, Ankaraspor, Gaziantepspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Orduspor, Eyüpspor, Bozuyükspor kulüplerinin  formalarını giydi. Futbolculuk yaşantısından Devamını Oku..

Mehmet Çolak

Mehmet Çolak,  17 Mart 1979 günü Mersin’de doğdu. Futbola MKE Ankaragücü alt yapısında başlayan Mehmet Çolak, 1998 yılında 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor’la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Gölcükspor için ilk resmî karşılaşmasına Ağustos 1998 tarihinde Sapancaspor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Bir sezon burada oynadıktan sonra MKE Ankaragücü’ne Devamını Oku..

1935 Senesi Tarihi Kongre

1934-1935 sezonunda İstanbulspor parasal açıdan güç bir döneme girmişti.Kulübün gelirleri giderlerini karşılamıyordu. Yöneticiler bu kriz dönemini atlatabilmek için büyük fedakarlıkla çalışıyorlardı. Futbolcuların tamamının amatör olmasına rağmen kulüp bir türlü kendi yağı ile kavrulamıyordu. 1935-1936 sezonunda ,işte tam bu sırada *Güneş Devamını Oku..

Cemil Turan’ın Gerçekleri

İstanbulspor’umuzun önemli futbolcularından olan Cemil Turan formamız altında 142 maça çıkıp 47 gol atma başarısı göstermiştir. Cemil Turan’ın gerçeklerini kendi ağzından öğrenmek isterseniz, 2007 senesinde Hayatım Futbol Dergisinde yayınlanmış bir röportajını sunuyoruz. İstanbul’un sokaklarında futbol oynanabildiği yıllarda başladı futbol hayatınız. Devamını Oku..