İstanbulspor 1-0 İzmirspor

Stat: Mithatpaşa

Hakem: Cezmi Başar, N. Dorken, Orhan Korkmaz

İstanbulspor: Yılmaz Urul, Yalçın Saner, Hasan Altun, Kenan Buharalı, Yüksel Gözüpek, İhsan Baydar, Ahmet Şahin, Arif Gürer, Bilge Tarhan, Kostas Kasapoğlu, Güngör Ketenci

İzmirspor: Seyfi Talay, Erdoğan Perister, Şevket Köymen, İrfan İrkörücü, Bülent Buda, Erol Kaynak, Cengiz Kayalar, Doğan Akı, Erol Yılmaz, Gürcan Berk, Zeki Şensan

Gol: Dk. 56 Kostas Kasapoğlu (İstanbulspor)

Seyirci ve Hasılat: 10.364 kişi, 42.658 lira

İki şehrin adını taşıyan iki milli lig takımı İstanbulspor – İzmirspor dün bir beraberlik maçı oynadılar.

Orta saha hakimiyeti üzerinde birbirlerine müsavi şans tanıyan tarafların bu arzusunu Kasapoğlu, beklenilmeyen bir anda bozacak, ve İstanbulspor’u altılara götüren golü yapacaktır.

56 ncı dakikada Ahmet’in sağdan ortasını, altı pas çizgisi üzerinde yakalayan Kasapoğlu, sol alt köşeyi bulan bir kafa şutu ile Seyfi’yi mağlûp edecektir. 1-0.

Bu gol dışında maç, tarafların müsavi fırsat kaçırışları ile cereyan etti. Daha ikinci dakikada Arif, altı pasta topu Seyfi’ye bırakarak, 9 uncu dakikada ise Gürcan Yılmaz’dan söktüğü topu kaleye gönderemeyerek takımını bir golden ediyordu.

İşte kaçan bu iki mühim fırsattan sonra, maçın berabere biteceği hükmü verilirken, Kasapoğlu uçarak filelere gönderdiği topla tahminleri alt-üst ediyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir