İstanbulspor 4-1 Hacettepe

Stat: Mithatpaşa

Hakem: Sabahattin Yalınpala, Ömer Karadağ, Özdemir Erentok

İstanbulspor: Yılmaz Urul, Yalçın Saner, Kemal Erkut, Hasan Altun, Kenan Buharalı, Güngör Tetik, Kostas Kasapoğlu, Salih Kanmaz, İhsan Baydar, Bilge Tarhan, Arif Gürer

Hacettepe: Sürhat Güngör, Selahattin Erdoğan, Yılmaz Topalyusufoğlu, Aydın Milli, Necdet Niş, Tahsin Ayvalı, Sami Onur, Metin Paslı, Suphi Sökmen, Yılmaz Özdemir, Teoman Turfan

Goller: Dk. 5 Kostas Kasapoğlu (PEN), Dk. 29 Bilge Tarhan, Dk. 63 Salih Kanmaz, Dk. 86 Bilge Tarhan (İstanbulspor), Dk. 24 Yılmaz Özdemir (Hacettepe)

Seyirci ve Hasılat: 19.200 kişi, 89.718 lira

İstanbulspor, Hacettepe’yi hem gole doyurdu, hem de ders verdi.

Fırtına sürati ile başlamıştı maç. Ve henüz 3. dakikada sarı – siyahlıların atlattığı bir tehlikeden sonra, Bilge bir yıldırım hızı ile rakip ceza sahası içine daldı. Aydın’ın çelmesi itirazsız bir penaltı. Kasapoğlu’nun ustaca vuruşu İstanbulspor’u bir anda galibiyete yükseltti. Mor – beyazlılar buna, Suphi’nin ortasını kafa ile değerlendiren K. Yılmaz vasıtası ile tam yirmi dakika sonra cevap verebildiler. Golde Yılmaz’ın hatası büyüktü. Devre 29. dakikada Bilge’nin attığı golle 2-1 sarı – siyahlıların lehine kapandı.

İkinci yarıda, sadece İstanbulspor oynadı diyebiliriz. Aynı zamanda bir devrede atılan iki golün üç misli de kaçan gol gördük. 63. dakikada Bilge’nin ara pasını Salih biraz da ofsayt kokan bir pozisyonda ağlara gönderdi. 86. dakikada Sürhat, İhsan’ın faul atışını elinden kaçırınca, yetişen Bilge gol adedini dörde çıkardı. ve maç bütün tahminleri alt üst eden netice ile bitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir