İstanbulspor 4-1 Ankara Demirspor

Stat: Mithatpaşa

Hakem: Nejat Şener, Özdemir Erentok, İhsan Geygel

İstanbulspor: Mete Bozkurt, Yalçın Saner, Yılmaz Şen, Bahattin Baydar, Yıldırım İper, Hasan Altun, Soner Metiner, İhsan Baydar, Haluk Erdemoğlu, Kostas Kasapoğlu, Mustafa Bozkurt

Ankara Demirspor: Mehmet Erhallaç (Dk. 49 Tekin Üstündağ), İbrahim Yüreklican, İsmet Erkmen, Hayrettin Karaman, Vedat Özdemir, Hüsnü Aytekin, Abdülrezzak Tığ, Fikri Elma, Birol Aşar, Timuçin Berker, Teoman Yamanlar

Goller: Dk. 49 Kostas Kasapoğlu, Dk. 66 Haluk Erdemoğlu, Dk. 82 Mustafa Bozkurt, Dk. 88 Haluk Erdemoğlu (İstanbulspor), Dk. 58 Abdülrezzak Tığ (Ankara Demirspor)

İstanbulspor, Demirspor’u bozguna uğrattı: 4-1.

Maçın ilk devresinde «nasıl olsa galip geliriz» zihniyeti ile oynayan sarı – siyahlılar bol fırsat kaçırmaları yanında, hayli tehlikeli dakikalar da yaşadılar.

Ama, ikinci yarıda tahminler hilafına açılarak Demirspor’a tam dört gol atmayı başardılar.

49. dakikada Kasapoğlu ters bir şutla Tekin’i avladı, dakikada Abdürrezzak, Mete’den dönen topu kafa ile beraberlik golü olarak fillere gönderdi. Gol, sarı – siyahlıları kamçıladı. 66. dakikada Halûk sert bir şut savurdu, top Tekin’e çarptı tekrar önüne düşen topu İstanbulsporlu oyuncu ikinci bir darbe ile Demirspor kalesine soktu. 82. dakikada Mustafa gol adedini üçe çıkardı. Oyunun bitmesine iki dakika kala Halûk, kaleciyi de çalımlayarak İstanbulspor’un dördüncü sayısını kaydetti ve maç da bu netice ile son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir