İstanbulspor 0-2 Gençlerbirliği

Stat: Ali Sami Yen

Hakem: Orhan Gönül, Özdemir Erentok, Orhan Korkmaz

İstanbulspor: Mete Bozkurt (Dk. 35 Yasin Özdenak), Yılmaz Şen, Bahattin Baydar, Kemal Erkut, Yıldırım İper, Güngör Tetik, Mustafa Bozkurt, İhsan Baydar, Yüksel Gündüz, Haluk Erdemoğlu, Kostas Kasapoğlu

Gençlerbirliği: Orhan Gökdemir, Tezcan Kocakuşak, Faik Şentaşlar, Burhan Tözer, Ali Güreyman, Cevdet Özköksal, Naci Tulun, Orhan Yüksel, Abdullah Çevrim, Zeynel Soyuer, Oktay Arıca

Goller: Dk. 23 Abdullah Çevrim, Dk. 70 Abdullah Çevrim (Gençlerbirliği)

Dün de Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilen İstanbulspor için tehlike çanları çalmağa başladı.

Bir mahalle futbolundan farksız şekilde oynayan sarı – siyahlı takım karşısında, hesaplı ve rahat oynamasını bilen başkent takımı böylece şampiyonlukta da iddia sahibi olduğunu ortaya koydu.

Karşılaşmanın ilk golünü 23. dakikada Abdullah kaydetti. kırmızı – siyahlı takımın ele avuca sığmaz santrforu Faik’in bir ara pasına daldı, topa hâkim oldu, biraz sürdü ve plâse bir şutla İstanbulspor kalesini gördü.

Bunu ikinci yarıda yine Abdullah’ın attığı ikinci gol takip etti. Burhan’ın şahane bir şekilde uzattığı topa, sarı-siyahlı müdafaa ofsayt zannı ile müdahale etmeyince Abdullah sıyrıldı ve topu plase bir şutla ağlara gönderdi.

Maçın bitmesine 1 dakika kala sahanın en iyisi Abdullah yine gole gidiyordu. ancak Kemal, genç futbolcuyu gaddarca bir tekme ile yere indirdi ve Abdullah sedye ile sahadan çıkarılırken hakem de maçın bittiğini ilân ediyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir